NSK EGÉSZSÉGKÖZPONT

NSK EGÉSZSÉGKÖZPONT

Munkatársaink

Dr. Gógl Álmos, az NSK Egészségközpont szakmai tanácsadója

Sport-, sürgősségi- és családorvoslás területén Angliában szerezte tapasztalatait. A brit University of Bath posztgraduális diplomája (Sport és Teljesítményélettan) mellett, különféle képzésekkel folyamatosan bővíti tudását.

Korábban maga is versenyszerűen sportolt, így nem véletlen, hogy jelenleg a Magyar Karate Szövetség Olimpiai Válogatott keretorvosa, valamint a Nemzetközi Kick-box szövetség orvosi bizottságának tagja. Emellett a Semmelweis Egyetem Sport Ortopédiai, Rehabilitációs és Fizikoterápiás ellátások megszervezésért felelős Rektori Biztosa és a Dr Gogl Sportegészségügyi Központ vezető orvosa, ahol különböző mozgásszervi problémák kezelésére nyújt segítséget.

Nagy Diána – okleves gyógytornász, fizioterapeuta

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán végezte el a gyógytornász – fizioterapeuta képzést. Szakdolgozatát a külső bokaszalag szakadások korai rehabilitációjából írta. Már egészen fiatal korában érdekelte az emberi test felépítése, mozgásának háttere. A sport szeretete miatt eligazodik a versenysport világában, figyelemmel követi a nagyobb sporteseményeket. Maga is szívesen edz, fontosnak tartja a rendszeres testmozgást az egészség megőrzése érdekében. Ezen okok, valamint az embereknek való segítségnyújtás öröme miatt nem is volt kérdés számára, hogy ezt a hivatást választja. Annak érdekében, hogy a panaszokat minél színesebb, izgalmasabb módszerekkel, és minél hatásosabban tudja megoldani, igyekszik folyamatosan tovább képezni magát.

Képzései:

-Triggerpont terápia és fascia lazító technikák

-SMR a sport és mozgásszervi rehabilitációban

-Ízületi és lágyrész mobilizáció Dr. Terrier szerint I. modul, II. modul

– Kinesiology-taping / Sporttaping

Szabó Kíra Regina – okleveles gyógytornász, fizioterapeuta

Diplomáját a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán szerezte. Általános iskolás kora óta figyel arra, hogy mindig végezzen valamilyenfajta testmozgást. Kipróbálta magát a röplabda és az atlétika területén is, továbbá jelenleg is rendszeresen fordít időt a fizikai aktivitásra. Felemelő érzés számára és boldoggá teszi, amikor segíthet az embereken. Mindezek szerepet játszottak abban, hogy a gyógytornász hivatást választotta felsőfokú tanulmányai során. Véleménye szerint ebben a szakmában fontos a folyamatos fejlődés, új módszerek, technikák és eszközök használatának elsajátítása, mely elvet követve az eddig megszerzett képesítései:

-SMR henger és triggerpont kezelés

-Dynamic Taping

-Kinesiology-taping / Sporttaping alapképzés

Gallai Melinda – gyógy- és sportmasszőr

2017-ben végzett a Nemzetközi Masszázs Akadémián gyógy- és sportmasszőrként. Gyakorlati idejét a Viktória Rehabilitációs Központban töltötte Székesfehérváron, ezután helyezkedett el az Agárdi gyógy- és termálfürdőben gyógymasszőrként, ahol tangentor kezeléseket is végzett. Agárdon kimondottan a beteg, gyógyulni vágyó embereket masszírozta az országos egészségpénztár ellátás keretein belül, így elég nagy gyakorlatot szerzett ebben a szakmában. 2020 nyarán került a Dagály fürdőbe, ahova szeretettel várja azóta a felfrissülni vágyó kedves vendégeket egy kellemes aroma vagy frissítő masszázsra.

Folyamatos képzéseken vesz részt, hogy minél szélesebb rálátása legyen a problémák hatékony kezelésére, legutóbb egy kinesio tape tanfolyamot végzett, amely tökéletes kiegészítője a masszázsnak. A visszajelzések alapján a vendégek mindig jobb közérzettel távoznak egy-egy masszázsról, tapasztalja meg Ön is a masszázs gyógyító hatását!

Lendvai Sándor – gyógymasszőr

2010-ben gyógymasszőr szakon végzett a Fitness Akadémián, ahol korábban sportedzői és rekreációs OKJ-s képesítést is szerzett. Rekreációs sport területen dolgozott is éveken át, ahol megtanulta, milyen fontos az izomzat relaxálása. Gyógymasszőrként, gyakorlati idejét a Danubius Hotel Heliában töltötte, később házhoz (irodaházakba, rendezvényekre) járt masszírozni. 2020 áprilisába került a Dagály Fürdőbe.

Számára is fontos a folyamatos szakmai képzés, legutóbb a kinesio tape tanfolyamot végezte el, ezzel is bővítve szolgáltatásait. A sport területéről érkező vendégekkel is foglalkozik, gyorsítja regenerálódási folyamataikat. A rendszeresen visszatérő vendégek mindig elégedetten távoznak, akár gyógyulás céljából érkeztek, akár felfrissülésre vágytak. Próbálja ki Ön is a masszázs jótékony hatását!