NSK EGÉSZSÉGKÖZPONT

NSK EGÉSZSÉGKÖZPONT

Rólunk

A Nemzeti Sportközpontok (NSK) a magyar sportélet egyik legfontosabb szervezete.
Feladata többek között az állami sportlétesítmények, fenntartása, üzemeltetése és fejlesztése, valamint az NSK irányítja a budapesti és
vidéki olimpiai központokat. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy folyamatosan fejlesszük a hazai sportélet infrastrukturális hátterét, ezzel segítve a sportolókat legjobb teljesítményük elérésében.

Első Egészségközpontunkat a Dagály Fürdő területén alakítottuk ki, ami a Nemzeti Úszó és Vízilabda Olimpiai Központ alá tartozik, mely 2020 tavaszán került vissza az NSK üzemeltetésébe a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. – től. A lakosság köreiben méltán népszerű létesítményben
gyógyvizes gyógymedence fürdő is van, a sok más szolgáltatás között (wellness részleg: szaunák, sószoba, jacuzzi, tepidárium, masszázs), melyet a lakosság igénybe tud venni. E mellett a sportlétesítményt rendszeresen használják versenyszerű sportolóink felkészülésekre, edzésre.

A Dagály Fürdőben létrehozott NSK Egészségközpontban a gyógyvizes, balneoterápiás kezelések, a különféle masszázs szolgáltatások mellett, lehetőség van számos fiziko- és fizioterápiás kezelések igénybevételére is.

Az Egészségközpontban szakembereink nagy szeretettel és hozzáértéssel várják, mind a gyógyulni vágyó vendégeket, mind azon pácienseket, akiknek sportteljesítménye növelésének, illetve helyreállításának érdekében szükséges a regeneráció.

Az eszközparkot sportszakemberek és orvosok segítségével állítottuk össze, minden olyan gép rendelkezésre áll, mely segíti a regenerációt, növeli az edzések hatékonyságát, és a teljesítményt.

Személyre szabott szolgáltatásokkal, innovatív eszközökkel szeretnénk hozzájárulni minden hozzánk érkező vendég gyógyulásához, regenerálódásához.